Skip to content Skip to footer

Deventer Energie Coörperatie

Strategische communicatie en website

Deventer Energie Coöperatie (DEC) is een lokale energiecoöperatie die zich inzet voor een duurzame toekomst. De coörperatie wil bijdragen aan de vermindering van het gebruik van fossiele energie en de verduurzaming van Deventer.

CliëntDeventer Energie CoörperatieJaar2021DienstCore - Concept - CreatieShare

Deventer Energie Coöperatie is een lokale energiecoöperatie die wil bijdragen aan de vermindering van het gebruik van fossiele energie. In mei 2012 sloegen zo’n 75 inwoners, (overheids-) instellingen en ondernemers de handen ineen met een heldere missie, er samen voor zorgen dat we onze aarde duurzaam achterlaten, door op lokale schaal te handelen. Ondertussen zijn er rond de 400 leden en participeert DEC in twee windmolens en zijn meerdere zonnedaken gerealiseerd. Zie www.deventerenergie.nl.

DEC is ook betrokken bij Deventer Helpt. 

Deventer Energie Coorperatie website

Deventer Energie Coöperatie: samen duurzaam

Deventer Energie Coöperatie (DEC) is een lokale energiecoöperatie die zich inzet voor een duurzame toekomst. De coöperatie wil bijdragen aan de vermindering van het gebruik van fossiele energie en de verduurzaming van Deventer.

Wij hebben voor DEC een strategie ontwikkeld, een website gebouwd en e-mailmarketing (MailChimp) ingericht. Deze diensten hebben het bedrijf op verschillende manieren geholpen:

  • Een duidelijke strategie: de strategie heeft geholpen om DEC een duidelijke strategie te geven. Dit heeft gezorgd voor focus en richting.
  • Een sterke online aanwezigheid: de website en e-mailmarketing hebben geholpen om DEC een sterke online aanwezigheid te geven. Dit heeft gezorgd voor meer naamsbekendheid en bereik.
  • Een efficiëntere organisatie: de e-mailmarketing heeft geholpen om de communicatie met leden en andere stakeholders te verbeteren.

DEC heeft een positieve impact op de maatschappij door zich te positioneren als voorbeeldfunctie voor de energietransitie. Met deze duidelijke positionering kan DEC deze ontwikkelingen beter communiceren.  

 

Deventer Energie Coöperatie Huisstijl
Geverifieerd door MonsterInsights