Skip to content Skip to footer

Socklab

Sokken… wie draagt ze niet? Wij zijn Socklab. Wij vinden dat de sokken die we dragen beter kunnen. Niet alleen beter van kwaliteit, maar ook beter voor mens, dier en milieu. Wij staat voor innovatie, onderzoek en ontwikkeling. Wij ontwikkelen producten die vanaf het eerste idee tot en met het gebruik duurzaam zijn. We gebruiken biokatoen, recyclebare en biologisch afbreekbare materialen en garen. Deze duurzame manier van produceren heeft ons een Cradle to Cradle-certificaat opgeleverd. Socklab heeft als eerste producent een 100% afbreekbare sok ontwikkeld! Zie www.socklab.eu   

Socklab Website

Wij hebben voor Socklab een merkgids ontwikkeld, een huisstijl ontworpen en een website gebouwd. Daarnaast hebben we online kanalen ingericht. Deze diensten hebben het bedrijf op verschillende manieren geholpen:

  • Een sterke merkidentiteit: de merkgids en huisstijl hebben geholpen om Socklab een sterke merkidentiteit te geven. Dit heeft gezorgd voor herkenbaarheid en vertrouwen bij de doelgroep.
  • Een sterke online aanwezigheid: de website en online kanalen hebben geholpen om Socklab een sterke online aanwezigheid te geven. Dit heeft gezorgd voor meer naamsbekendheid en bereik.
  • Een focus op duurzaamheid: de website en online kanalen hebben geholpen om de focus van Socklab op duurzaamheid te benadrukken. Dit heeft gezorgd voor een positieve uitstraling en heeft bijgedragen aan het aantrekken van nieuwe klanten.

Socklab is een echte innovator in zijn sector, de duurzame sokken van Socklab dragen bij aan het verminderen van de impact van de textielindustrie op het milieu. 

Socklab Huisstijl
Merkidentiteit

Socklab is een bedrijf dat zich inzet voor een duurzame en innovatieve toekomst. Het bedrijf ontwikkelt sokken die gemaakt zijn van duurzame materialen en die afbreekbaar zijn.

CliëntSocklabJaar2020DienstCore - CreatieShare
Geverifieerd door MonsterInsights