Skip to content Skip to footer
Who We Are

Elke Branding Friend is een ondernemende professional in zijn/haar vakgebied

Samen zijn wij

Branding Friends

Edwin Hop

Edwin Hop

Content Specialist
Bob van Dijk

Bob van Dijk

Grafische vormgever
Vincent Rothengatter

Vincent Rothengatter

Merk en identiteit ontwerper

Duco van Buuren

Marketeer en fotograaf
Branding Friend Job

Job de Vries

Funnel marketeer
Sander Span

Sander Span

Marketing, Communicatie Manager en Transitiemarketeer

Aldert van Buuren

Transitiemarketeer en businesscoach
Maikel Velt

Maikel Velt

Marketeer
de branding friends filosofie

Hoe werkt het unieke concept van Branding Friends

We zijn een groep ondernemers die weten dat je beter kunt samenwerken dan concurreren. Wij hebben geen medewerkers of concurrenten, wel vrienden die uitblinken in hun eigen vakgebied.

Waarom? 
Als professionals hebben we jarenlang voor sterke merken gewerkt. Daar krijgen wij energie van. Echt sterke merken verkopen namelijk meer dan alleen een product. Sterke merken brengen met verhaal hun klanten in beweging. En maken daarmee het verschil met hun communicatie. Daarom werken wij voor sterke merken. En is een merk nog niet sterk of kan het wel wat power gebruiken? Met ons flexibele team voegen we een flinke portie dynamiek toe.

extra-groene-gebouwen
‘ik verkoop geen bier, ik verkoop gezelligheid’
Freddy Heineken
Freddy Heineken
Directeur - Heineken
Gemeenschap rond het water Solarpunk
de hoe en wat

Hoe gaan wij te werk

Wij gaan met ons team van professionals aan de slag voor organisaties die ook in beweging willen blijven. En met hun merk het verschil willen maken. We pakken, afhankelijk van de sterkte van het merk, Core (strategie), Concept en/of Creatie aan.

Wat
Elk communicatievraagstuk vraagt om een andere invulling en oplossing. Door te werken met een flexibel team professionals koppelen wij aan elk vraagstuk de juiste expertises en bouwen we aan merken die in beweging blijven.

'Products are made in the factory but brands are created in the mind'
Walter Landor
Founder of Landor & Fitch
Onze motivatie

Wat inspireerde ons om zo te werken

Zakelijk voordeel? Dat is niet ons primaire doel. We bouwen eerst aan relaties tussen mensen. Een met een klik, zoals tussen vrienden. Vrienden die voor elkaar door het vuur gaan. Die elkaar ook (inhoudelijk) durven zeggen waar het op staat omdat ze kwaliteit willen. We heten niet voor niets Branding Friends.

Doelgroep
Wij werken voor merken die anders durven te denken en doen. Die off the beaten path lopen, en echt het verschil willen maken met hun communicatie en willen bijdragen aan een betere wereld. We zijn er voor MKB’ers met grote ambities. En die net als wij geloven in verandering en flexibiliteit. Afspreken waar en wanneer je wil? Daar houden we van. Een kleine MKB’er of Multinational? Wij voegen waarde toe. Als jij maar gelooft dat jouw sterke merk gebouwd is op beweging. Zodat jij altijd een relevant verhaal aan jouw klant vertelt. Brand los!