Social media en contentcreatie

Branding Friends vindt dat jouw doelgroep bepaalt op welke socialmedia-kanalen je je het beste kan focussen. Samen kijken we waar jouw doelgroep zich bevindt en ontwikkelen we een praktische strategie afgestemd op je doelen. Daarnaast richten we de socialmedia-

kanalen in en als stok achter de deur ondersteunen we bij het opstellen van een contentkalender en de creatie van content.

Relevante content creatie

Contentcreatie is een belangrijk onderdeel van je marketingstrategie. Relevante, creatieve en consistente content, verspreid via het juiste kanaal op het juiste moment is van essentieel belang in het huidige medialandschap. Niet alleen in B2C, maar ook in B2B waar driekwart van de aankoopbeslissingen plaatsvindt via online media en dus ver voordat de klant met iemand van sales heeft gesproken (B2B).

Voordat je met creatie aan de slag wilt gaan, bepaalt Branding Friends (samen met jou) wat de doelstellingen zijn. Wil je bijvoorbeeld aan je naamsbekendheid werken, je imago versterken of juist meer betrokkenheid genereren. Belangrijke vragen, waar vooraf antwoord op gevonden moet worden. De antwoorden werken we uit in een plan dat past binnen je marketingstrategie.

Het contentplan wordt vervolgens doorvertaald naar een contentkalender. Een praktisch en concreet hulpmiddel dat voorkomt dat er onvoldoende rekening wordt gehouden met de doelgroep, content ad hoc wordt verspreid of persberichten een op een worden doorgeplaatst op je socialmedia-kanalen. Wij verankeren content in de genen van je organisatie.

Branding Friends

Branding Friends ondersteunt bij het bepalen van de strategie, het opstellen van een kalender en helpt bij de creatie van tekstuele en visuele content.

Op onze vestigingen in Groningen en Deventer werken we voor merken die zich online en offline willen onderscheiden. Branding Friends is een vriendenteam waarin we gaan voor een echte relatie met onze opdrachtgevers. Een relatie met een klik, zoals tussen vrienden. Vrienden die voor elkaar klaarstaan. Die elkaar ook (inhoudelijk) durven zeggen waar het op staat omdat ze dezelfde kwaliteit willen. We heten niet voor niets Branding Friends.

  Wat kunnen we voor jou betekenen?

  Onze projecten

  Laat ons jou helpen!

  bel ons op

  0575 756 040

  Mail ons op

  info@brandingfriends.nl

  Wij zijn ook gespecialiseerd in

  Van concept tot strategie en van idee tot en met realisatie. In dialoog met de doelgroep ontwikkelt Branding Friends effectieve marketingcampagnes en communicatiemiddelen (en alles wat daar tussen zit). Wij maken merken online en offline sterker.
  Marketingstrategie
  Concept, copy & design
  Online marketing
  Influencer marketing
  Websites