Skip to content Skip to footer

Warmte met Elkaar

Concept, campagnes en volledige uitstraling

Warmte met Elkaar is een initiatief dat zich inzet voor een duurzamere toekomst door het aanleggen van warmtenetten. Warmtenetten zijn een manier om woningen en bedrijven te verwarmen met duurzame warmte, zoals restwarmte van bedrijven of warmte uit de bodem.

CliëntWarmte met elkaarJaar2023DienstCore - Concept - CreatieShare
Heide week Warmte met elkaar

Wij hebben voor Warmte met Elkaar samen met Branding Friend concept bureau Claim Your Aim een concept ontwikkeld en visueel vormgegeven, een campagnewebsite gebouwd, social media kanalen ingericht en offline middelen gerealiseerd. Deze diensten hebben het initiatief op verschillende manieren geholpen:

  • Een duidelijke identiteit: het concept en de visuele identiteit hebben geholpen om Warmte met Elkaar een duidelijke identiteit te geven. Dit heeft gezorgd voor herkenbaarheid en vertrouwen bij de doelgroep.
  • Een sterke online aanwezigheid: de campagnewebsite en social media kanalen hebben geholpen om Warmte met Elkaar een sterke online aanwezigheid te geven. Dit heeft gezorgd voor meer naamsbekendheid en bereik.
  • Een lokale focus: de offline middelen hebben geholpen om Warmte met Elkaar een lokale focus te geven. Dit heeft gezorgd voor meer engagement bij de inwoners van Ede.

De diensten die we samen voor Warmte met Elkaar hebben ontwikkeld, heeft het initiatief geholpen om zijn doelstellingen te bereiken. Het initiatief heeft nu een duidelijke identiteit, een sterke online aanwezigheid en een lokale focus. Daarnaast draagt het initiatief bij aan de energietransitie.

Warmte met elkaar huisstijl

Nederland warm zonder aardgas. Een mooie en noodzakelijke ambitie en er moet nog een hoop gebeuren om dat te realiseren. Dat begrijpen we maar al te goed. We begrijpen ook dat we dat niet alleen kunnen. Daar zullen we met z’n allen aan moeten werken… Over een sneeuwbaleffect gesproken! Er zijn verschillende oplossingen om woningen van het aardgas te krijgen. Afhankelijk van de situatie en specifieke wensen zal bekeken moeten worden wat de beste oplossing is. Eén van de oplossingen is het aanleggen van warmtenetten. Zie www.warmtemetelkaar.nl  

Warmte met elkaar middelen
Geverifieerd door MonsterInsights