Skip to content Skip to footer

Uitdagend papier

Wij hebben een recruitment website voor VNP ontwikkeld, genaamd Uitdagend Papier, hier laten we zien hoe veel techniek er komt kijken bij deze sector. Door leuke video’s en een overzichtelijke website willen we meer mensen interesseren in een baan in deze sector. Samen met een website, insta360 videos, social media campagnes en een mooie huisstijl zorgen wij ervoor dat de campagne van Uitdagend Papier een succes wordt.

Ons doel is de papier- en kartonsector in Nederland aantrekkelijk maken voor nieuwe medewerkers. We laten zien dat het een sector is met veel potentie, waar je kunt werken aan producten die belangrijk zijn voor het dagelijks leven.

Koninklijke vereniging van Nederlandse papier- en kartonfabrieken

De papier en karton sector is niet alleen belangrijk, maar ook vollop bezig met verduurzamen en innovatieve ontwikkelingen. De sector is volop in beweging, en er zijn veel mogelijkheden voor nieuwe medewerkers.

De VNP is een interessante en uitdagende omgeving voor technische professionals die willen werken aan de producten van vandaag en morgen. Wij helpen de sector om nieuwe medewerkers te vinden, zodat deze kan blijven groeien en bloeien. Kijk naar hoe wij dit hebben gerealiseerd op Uitdagend Papier.

Koninklijke vereniging van Nederlandse papier- en kartonfabrieken Huisstijl
Wervingscampagne en ontwikkeling website/content

De Koninklijke VNP is de branchevereniging van de papier- en kartonsector in Nederland. De sector is koploper op het gebied van recycling en verduurzaming, en maakt producten die iedereen 24 uur per dag, 7 dagen per week gebruikt.

CliëntKoninklijke vereniging van Nederlandse papier- en kartonfabriekenJaar2023DienstConcept - CreatieShare