Skip to content Skip to footer

De Groene Kluis

Strategie, huisstijlontwikkeling en website

Vliegen de aanbiedingen om uw energierekening te verlagen u om de oren? Weet u niet meer waar u moet beginnen? Begin dan bij De Groene Kluis!

CliëntDe Groene KluisJaar2020DienstCore - CreatieShare

Voor De Groene Kluis hebben we een strategie en merkengids ontwikkeld, een website gebouwd, een huisstijl ontworpen en online kanalen ingericht. Deze diensten hebben het bedrijf op verschillende manieren geholpen:

  • Een sterkere merkidentiteit: de nieuwe strategie en merkengids hebben geholpen om de positie van De Groene Kluis in de energietransitie te verstevigen.
  • Een betere online zichtbaarheid: de nieuwe website en online kanalen helpen om De Groene Kluis beter zichtbaar te maken voor potentiële klanten.
  • Een efficiëntere organisatie: de nieuwe huisstijl heeft geholpen om de interne communicatie en samenwerking binnen het bedrijf te verbeteren.

De Groene Kluis is een mooi voorbeeld van innovatie voor een betere toekomst, ze ondersteuning bij het verduurzamen en het rapporteren van energie en CO2 reductie waardoor het makkelijker wordt om ook een steentje bij te dragen. Zo helpen ze een sneeuwbaleffect te creëren en andere bedrijven te inspireren om ook stappen te zetten.

De Groene Kluis biedt een energieneutraal totaalaanpak op maat. Meer dan 25 jaar ervaring én samen met gerenomeerde partners is een totaalaanpak ontwikkeld die past bij energieneutrale bedrijfsplannen. Door meer partners aan te laten haken kunnen we ook spreken van een sneeuwbaleffect, maar is er zeker sprake van een belangrijke bijdrage aan de (energie)transitie. Zie voor meer informatie http://www.degroenekluis.nl

Geverifieerd door MonsterInsights