Branding Friends

De expertises

Marketingstrategie

Branding Friends ontwikkelt een marketingstrategie die intern en extern houvast geeft en zorgt voor focus. Het bepalen van de strategie begint voor ons altijd met een kijkje onder de motorkap. Zo kunnen we bepalen wat er echt nodig is om marketing en communicatie onderscheidend in te zetten. We onderzoeken waar het merk voor staat, wat de kracht is en hoe de concurrentie zich beweegt.

Lees meer

Social media en contentcreatie

Branding Friends vindt dat jouw doelgroep bepaalt op welke socialmedia-kanalen je je het beste kan focussen. Samen kijken we waar jouw doelgroep zich bevindt en ontwikkelen we een praktische strategie afgestemd op je doelen. Daarnaast richten we de socialmedia-kanalen in en als stok achter de deur ondersteunen we bij het opstellen van een contentkalender en de creatie van content.

Lees meer

Concept, copy & design

Onderscheidende marketingcommunicatie begint bij Branding Friends met ideeën, ideeën en nog eens ideeën. Samen met onze opdrachtgevers houden we het merk tegen het licht en bekijken het van alle kanten met in gedachten de doelgroep en in ons achterhoofd de doelstelling.

Lees meer

Online marketing

Online adverteren kan op heel veel verschillende manieren. Voordat we een campagne opzetten, bespreken we wat je doelstelling is. Wil je bijvoorbeeld meer inschrijvingen voor je nieuwsbrief, meer producten verkopen of meer likes op je Facebookpagina?

Lees meer

Websites

Omdat ieder bedrijf uniek is en een eigen verhaal heeft, bouwt Branding Friends websites die meer zijn dan een online visitekaartje. Met de doelgroep voor ogen ontwikkelen wij gebruiksvriendelijke responsive websites en webshops. Passend bij de huisstijl zorgen we voor een juiste mix van vorm, kleur en inhoud die bezoekers overtuigt en aanzet tot actie.

Lees meer