Online adverteren

Is het doel en ook je doelgroep helder, dan ontwikkelen we een online campagne op maat en bepalen we welke kanalen we gebruiken. Naast Google en Facebook heeft Branding Friends ook ruime ervaring met campagnes op Marktplaats, LinkedIn, Instagram en Youtube.

Meten en nog eens meten

Voordat we een campagne inzetten en optimaal kunnen laten draaien, kijken we kritisch naar de website. Is hij bijvoorbeeld snel genoeg, staat er voldoende content op, werken de formulieren, is er al een geschikte landingspagina. Alles om ervoor te zorgen dat je campagne optimaal kan presteren.

In tegenstelling tot printcampagnes is bij online adverteren (bijna) alles meetbaar. Branding Friends monitort tijdens de looptijd continu de resultaten. Hiervoor maken we gebruik van eigen software en van Google Analytics. Deze analysetools stellen ons in staat om op advertentieniveau te kijken wat er gebeurt op de website. Zo kunnen we de campagnes steeds verder optimaliseren.

Branding Friends

Branding Friends werkt voor merken die zich, zowel landelijk als regionaal, willen onderscheiden. Wij staan voor je klaar om online advertenties in te zetten met focus op resultaat en rendement. Naast resultaat gaan we in ons werk voor een relatie met een wederzijdse klik, zoals tussen vrienden. Vrienden die elkaar durven zeggen waar het op staat omdat ze maximale resultaat nastreven. Daarom heten we Branding Friends.