Concept, copy & design

Onderscheidende marketingcommunicatie begint bij Branding Friends met ideeën, ideeën en nog eens ideeën. Samen met onze opdrachtgevers houden we het merk tegen het licht en bekijken het van alle kanten met in gedachten de doelgroep en in ons achterhoofd de doelstelling.

Richting geven aan vormgeving, fotografie en copy

Het uiteindelijke resultaat van al deze hersenspinsels vertalen we naar een goed onderbouwd concept. Met het concept hebben we een onderbouwd ‘plan’ in handen dat intern en extern richting geeft aan vormgeving, fotografie en copy (het verhaal).

Voordat we de richting van het concept bepalen staan we dus uitgebreid stil bij de doelstellingen. Dat is van belang omdat werken aan imago tot andere concepten (en dus een ander verhaal) kan leiden dan doelen gericht op bijvoorbeeld leadgeneratie of het versterken van betrokkenheid.

Branding Friends

Branding Friends ondersteunt in projectteams op maat bij het bepalen van een contentstrategie, werkt deze uit in een plan en begeleidt opdrachtgevers bij de creatie van tekstuele en visuele content.

In Groningen en Deventer werken we voor merken die zich online en offline willen onderscheiden. Branding Friends gaat voor een echte relatie. Een relatie met een klik, zoals tussen vrienden. Vrienden die voor elkaar klaarstaan. Die elkaar ook (inhoudelijk) durven zeggen waar het op staat omdat ze dezelfde kwaliteit willen. We heten niet voor niets Branding Friends.

  Wat kunnen we voor jou betekenen?

  Onze projecten

  Laat ons jou helpen!

  bel ons op

  0575 756 040

  Mail ons op

  info@brandingfriends.nl

  Wij zijn ook gespecialiseerd in

  Van concept tot strategie en van idee tot en met realisatie. In dialoog met de doelgroep ontwikkelt Branding Friends effectieve marketingcampagnes en communicatiemiddelen (en alles wat daar tussen zit). Wij maken merken online en offline sterker.
  Social media en contentcreatie
  Marketingstrategie
  Online marketing
  Influencer marketing
  Websites