Skip to content Skip to footer

Tony’s Chocolonely eerlijk handel in chocolade

Tony’s Chocolonely is een Nederlands bedrijf dat zich inzet voor 100% slaafvrije chocolade. Het bedrijf werd in 2005 opgericht door Teun van de Keuken, die zich zorgen maakte over de slavernij in de cacao-industrie. Tony’s Chocolonely heeft een aantal concrete stappen gezet om 100% slaafvrije chocolade te produceren. Zo werkt het bedrijf samen met cacaoboeren in West-Afrika om hen te helpen om hun oogsten te verbeteren en om hen te beschermen tegen uitbuiting.

Tony’s Chocolonely is een voorbeeld voor andere chocoladebedrijven. Het bedrijf laat zien dat het mogelijk is om chocolade te produceren dat zowel lekker als duurzaam is. Tony’s Chocolonely is een belangrijke speler in de transitie naar een duurzamere cacao-industrie. Het bedrijf zet zich in om de wereld een betere plek te maken en is hiermee een inspiratiebron voor anderen.

Je ziet ook dat Tony Chocolonely een echte inspiratiebron is en daarmee een sneeuwbaleffect heeft veroorzaakt in de chocolade industrie, kijk maar naar de nieuwe samenwerking met Ben & Jerry’s

Kijk hier gehele verhaal van Tony’s Chocolonely

Geverifieerd door MonsterInsights