Skip to content Skip to footer

CREATIE

Jouw doelgroep bepaalt op welke kanalen je je het beste kan focussen. En ieder bedrijf is uniek en heeft een eigen verhaal. Zowel online als offline brengen we bedrijven en hun doelgroepen samen. We kijken waar de doelgroep zich on- en offline bevindt en ontwikkelen we een praktische strategie afgestemd op de doelstellingen. We richten online kanalen in en ondersteunen we bij het opstellen van een contentkalender en de creatie van content.

Daarnaast ontwikkelen we gebruiksvriendelijke websites en webshops. We zorgen voor een juiste mix van vorm, kleur en inhoud die bezoekers overtuigt en aanzet tot actie. Websites die meer zijn dan een online visitekaartje en écht tot de verbeelding spreken. 

Bij Branding Friends gaan we ook een stap verder met vormgeving en techniek. We implementeren de juiste tools (Google Analytics, Google Search Console, Google Tag Manager, de Facebookpixel) die de vindbaarheid verbeteren en campagnes meetbaar effectiever maken. Voor een optimaal resultaat zetten we je website ook fysiek op de kaart, met vermeldingen op Google Maps en Google Business. 

Geverifieerd door MonsterInsights