Concept, copy en design

Onderscheidende marketingcommunicatie begint bij Branding Friends met ideeën, ideeën en nog eens ideeën. Samen met onze opdrachtgevers houden we het merk tegen het licht. We bekijken het van alle kanten met in gedachten de doelgroep en de doelstelling.

Voordat we de richting van het uiteindelijke concept bepalen staan we hier uitgebreid bij stil omdat werken aan imago tot andere concepten kan leiden dan doelen gericht op bijvoorbeeld leadgeneratie of het versterken van betrokkenheid.

Het uiteindelijke resultaat van de brainstorm leidt tot een concept. Met het concept hebben we een onderbouwd ‘plan’ in handen dat intern en extern richting geeft aan vormgeving, fotografie en copy (het verhaal).

Branding Friends

Branding Friends ontwikkelt concepten in teams van online en offline specialisten, werkt het uit in een plan en vertaalt deze door naar creatieve tekstuele en visuele communicatie.

In Groningen en Deventer werken we voor landelijke en regionale merken die zich online en offline willen onderscheiden. Daarbij gaan we voor een echte relatie. Een relatie zoals tussen vrienden die voor elkaar door het vuur gaan. Die elkaar ook (inhoudelijk) durven zeggen waar het op staat omdat ze dezelfde kwaliteit willen. We heten niet voor niets Branding Friends.