Skip to content Skip to footer

ASN Bank, de duurzame bank sinds 1960

ASN Bank is een Nederlandse bank die zich inzet voor een duurzame wereld. De bank werd in 1960 opgericht door een groep mensen die zich zorgen maakten over de negatieve impact van de bankwereld op het milieu en de samenleving. ASN Bank heeft een aantal concrete stappen gezet om een duurzamere bank te worden. Zo belegt de bank alleen in bedrijven die zich inzetten voor duurzaamheid. Ook heeft de bank een aantal producten en diensten ontwikkeld die bijdragen aan een duurzamere wereld, zoals een groene hypotheek en een duurzame spaarrekening.

De initiatieven van ASN Bank hebben een positieve impact op de wereld. De bank heeft ertoe bijgedragen dat er meer geld wordt geïnvesteerd in duurzame energie en duurzame bedrijven. Ook heeft de bank klanten geïnspireerd om duurzamer te leven.

 

Waar staat ASN Bank voor

ASN Bank is een voorbeeld voor andere banken. De bank laat zien dat het mogelijk is om winst te maken en tegelijkertijd een positieve impact te hebben op de wereld. Zo inspireren ze anderen en werkt ook de ASN Bank aan transitiemarketing door deze positieve bijdrage te gebruiken in hun communicatie.

Bekijk ook ASN Bank’s nieuwste ontwikkeling een inspiratieplatform VanafHier ASN bank inspiratieplatform VanafHier

ASN Bank lanceert nieuw inspiratieplatform: VanafHier
Geverifieerd door MonsterInsights