Websites

Omdat Ieder bedrijf uniek is en een eigen verhaal heeft, bouwt Branding Friends websites die meer zijn dan een online visitekaartje. Met de doelgroep voor ogen ontwikkelen wij gebruiksvriendelijke responsive websites en webshops. Passend bij de huisstijl zorgen we voor een juiste mix van vorm, kleur en inhoud die bezoekers overtuigt en aanzet tot actie.

Goed vindbare websites en webshops

Bij Branding Friends gaan we een stap verder dan vormgeving en techniek. We implementeren de juiste tools (Google Analytics, Google Search Console, Google Tag Manager, de Facebookpixel) die de vindbaarheid verbeteren en campagnes meetbaar effectiever maken. Voor een optimaal resultaat zetten we je website ook fysiek op de kaart met vermeldingen op Google Maps en Google Business.

Database-applicaties

Data is de brandstof van onze digitale economie. Branding Friends houdt zich bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van databases en database applicaties op maat. Dat doen we al sinds 2003 onder de naam DataMade, gemaakt van en met Data.

Informatiestromen van organisaties worden steeds complexer. Er is steeds meer mogelijk en er komt steeds meer informatie beschikbaar uit verschillende kanalen. Wij snappen dat er behoefte is aan het goed stroomlijnen en overzichtelijk maken van de data. Tegelijk mag de privacy nooit in het geding komen.

Branding Friends helpt opdrachtgevers met het vormgeven van het datalandschap. We brengen het onder op een van onze servers, verwerken en analyseren het en zorgen eveneens voor de veiligheid. Mocht dat nog niet genoeg zijn, dan kunnen we je ook helpen bij het werken met de data.

Branding Friends

Onze teams in Groningen en Deventer bouwen websites en webshops op maat. We combineren vernieuwende vormgeving met gebruiksvriendelijke techniek en zorgen dat je online domein optimaal scoort in zoekmachines.

We werken voor merken die zich, zowel landelijk als regionaal, willen onderscheiden. In ons werk gaan we voor een relatie met een wederzijdse klik, zoals tussen vrienden. Vrienden die elkaar durven zeggen waar het op staat omdat ze maximale resultaat nastreven. Daarom heten we Branding Friends.

  Wat kunnen we voor jou betekenen?

  Onze projecten

  Laat ons jou helpen!

  bel ons op

  0575 756 040

  Mail ons op

  info@brandingfriends.nl

  Wij zijn ook gespecialiseerd in

  Van concept tot strategie en van idee tot en met realisatie. In dialoog met de doelgroep ontwikkelt Branding Friends effectieve marketingcampagnes en communicatiemiddelen (en alles wat daar tussen zit). Wij maken merken online en offline sterker.
  Social media en contentcreatie
  Concept, copy & design
  Online marketing
  Influencer marketing
  Marketingstrategie