Branding Friends

Samenwerking

Smartphone, tablet en laptop; we leven in een digitale wereld. Een waarbij contact verloopt via mail, Whatsapp of social media. Snel, vlug en handig maar waarbij elkaar in de ogen kijken op de achtergrond is geraakt.

Een nuchter bureau

Wij zijn een nuchter bureau en geloven in persoonlijk contact. Zowel onderling in De Merkplaats als met onze opdrachtgevers ontstaan zo de meest creatieve ideeën en originele oplossingen.

Wij gaan voor een samenwerking die niet louter is gestoeld op wederzijdse zakelijke voordelen. Wij werken aan een echte relatie. Een met een klik, zoals tussen vrienden. Vrienden die voor elkaar door het vuur gaan en die elkaar (inhoudelijk) durven zeggen waar het op staat. Zo werken we met plezier en halen we resultaat voor onze opdrachtgevers.

Een unieke positie claimen

Met de doelgroep in het achterhoofd doen we vaak eerst een stapje terug om te ontdekken waar je merk voor staat. Vervolgens lopen we twee stappen harder om deze gedachte consequent intern en extern te vertalen naar een toekomstbestendig merk met een eigen gezicht. Een sterk merk waarmee je online en offline een unieke positie in de markt kunt claimen!