Online en offline communicatie

Vrielink Makelaars

Deventer

Vrielink is de NVM-makelaar voor de regio Deventer, Schalkhaar, Diepenveen, Olst-Wijhe, Raalte en Voorst. Verschillende makelaars, één kantoor, dat is de kracht van Vrielink Makelaars. In plaats van een folder voor het gehele werkgebied, ontwikkelde Branding Friends voor elke plaats een eigen folder om te benadrukken dat Vrielink thuis is in de regio en de markt goed kent. De folderlijn wordt ondersteund met een nieuw vormgegeven website.

Oplevering

2019

Vraag

Tot medio 2018 werd in het gehele werkgebied van Vrielink Makelaars één folder verspreid. Een brochure met te koop staande huizen en aangekochte woningen. Vrielink zocht een aangepaste invulling, waarbij meer op campagneniveau gecommuniceerd wordt en de lokale kracht van het kantoor goed tot z’n recht komt.

Aanpak

Na een creatieve sessie ontwikkelde Branding Friends een concept om duidelijk te maken hoe de foldercampagne er in grote lijnen uit zou komen te zien. Na goedkeuring dit idee verder uitgewerkt in een viertal folders. Elke regio krijgt het eigen aanbod gepresenteerd in de herkenbare Vrielink-stijl. De uitgave wordt vier keer per jaar huis-aan-huis verspreid. Ter ondersteuning van de printcampagne is eveneens de bestaande website aangepast en in lijn gebracht met de brochures.

Ander werk