Rebranding

De Groene Kluis

Twintig jaar ervaring in het verduurzamen!

De Groene Kluis heeft twintig jaar ervaring in het verduurzamen van gebouwen. De totaalaanpak van de onderneming verdiende een nieuwe en eigentijdse uitstraling. Branding Friends heeft een nieuwe frisse identiteit ontwikkeld inclusief verschillende communicatiemiddelen.

Oplevering

2020

Vraag

 

De Groene Kluis biedt ondernemers en particulieren al decennialang een totaalconcept voor energieneutrale en duurzame panden. De partners boden onder verschillende namen een totaalaanpak, passend bij zowel de ambities van de klanten als de wet- en regelgeving. Na Twintig jaar vond het bedrijf de tijd rijp voor een nieuwe naam met een bijpassende (online en offline) uitstraling.

Aanpak

Branding Friends heeft allereerst een naam bedacht die staat als een huis. De Groene Kluis. Degelijk en goed (advies), onder andere verwijzend naar de waardevermeerdering van het onroerende goed. Op basis van de nieuwe merknaam is een huisstijl ontwikkeld die nauw aansluit bij de waarden van het merk. De nieuwe visuele identiteit is vervolgens doorvertaald naar een communicatielijn bestaande uit online en offline middelen als een website, brochures en visitekaartjes en briefpapier.

Ander werk