Online marketing

Online adverteren kan op heel veel verschillende manieren. Voordat we een campagne opzetten, bespreken we wat je doelstelling is. Wil je bijvoorbeeld meer inschrijvingen voor je nieuwsbrief, meer producten verkopen of meer likes op je Facebookpagina? Is het doel helder, dan ontwikkelen we een online campagne op maat en bepalen we welke kanalen we gebruiken. Naast Google of Facebook (of combinaties) heeft Branding Friends ook ervaring met het campagnes op Marktplaats, LinkedIn, Instagram en Youtube.

Meten en nog eens meten

Voordat we een campagne inzetten en optimaal kunnen laten draaien, kijken we kritisch naar de website. Waar kijk je dan naar?

In tegenstelling tot printcampagnes is online (bijna) alles meetbaar is. Branding Friends monitort tijdens de looptijd continu de resultaten. Hiervoor maken we gebruik van Google Analytics. Deze analysetool stelt ons in staat om op advertentieniveau te kijken wat er gebeurt op de website en maakt dat we de campagne verder kunnen optimaliseren.

Branding Friends werkt voor merken die zich, zowel landelijk als regionaal, willen onderscheiden. Wij staan voor je klaar om online advertenties in te zetten met focus op resultaat en rendement. Naast resultaat gaan we in ons werk voor een relatie met een wederzijdse klik, zoals tussen vrienden. Vrienden die elkaar durven zeggen waar het op staat omdat ze maximale resultaat nastreven. Daarom heten we Branding Friends.

  Wat kunnen we voor jou betekenen?

  Onze projecten

  Laat ons jou helpen!

  bel ons op

  0575 756 040

  Mail ons op

  info@brandingfriends.nl

  Wij zijn ook gespecialiseerd in

  Van concept tot strategie en van idee tot en met realisatie. In dialoog met de doelgroep ontwikkelt Branding Friends effectieve marketingcampagnes en communicatiemiddelen (en alles wat daar tussen zit). Wij maken merken online en offline sterker.
  Social media en contentcreatie
  Concept, copy & design
  Marketingstrategie
  Influencer marketing
  Websites