MERK HET VERSCHIL

Als professionals werken we al jaren voor sterke merken. Daar krijgen wij energie van. Echt sterke merken verkopen namelijk meer dan alleen een product. Sterke merken brengen met verhaal hun klanten in beweging. En maken daarmee het verschil met hun communicatie. Daarom werken wij voor sterke merken. En is een merk nog niet sterk of kan het wel wat power gebruiken? Met ons flexibele team voegen we een flinke portie dynamiek toe.

– ‘Ik verkoop geen bier, ik verkoop gezelligheid’ Freddy Heineken – 

ONZE BRANDINGFRIENDS

Wij gaan met ons team van professionals aan de slag voor organisaties die ook in beweging willen blijven. En met hun merk het verschil willen maken. We pakken, afhankelijk van de sterkte van het merk, Core (strategie), Concept en/of Creatie aan.

EXPERTISES

Elk communicatievraagstuk vraagt om een andere invulling en oplossing. Door te werken met een flexibel team professionals koppelen wij aan elk vraagstuk de juiste expertises en bouwen we aan merken die in beweging blijven.
Branding Friends ontwikkelt marketingstrategieën die intern en extern houvast geven en zorgen voor focus. Het bepalen van de strategie begint voor ons altijd met een kijkje onder de motorkap. Met een heldere propositie en een duidelijke positionering zetten we de koers voor de lange termijn uit. Zo heb je een helder en concreet plan in handen, inclusief de juiste bouwstenen om jouw merk sterker voor het voetlicht te brengen.

· Positionering
· Propositie
· Marketingplannen
· Campagnes

Lees meer
Wij ontwikkelen websites die meer zijn dan een online visitekaartje. Met de doelgroep voor ogen bouwen wij gebruiksvriendelijke responsive omgevingen die logisch passen in de online en offline middelenmix. Naast een lust voor het oog, zorgen we voor gebruiksvriendelijke techniek en realiseren een goede vindbaarheid (organisch en paid).

· Websites
· Webshops
· Database-ontwikkeling

Lees meer
Branding Friends ondersteunt opdrachtgevers met uitgekiende online marketingstrategieën. Afhankelijk van je doelen en wensen, ontwikkelen we campagnes voor Google en social media en creëren we relevante content afgestemd op de doelgroep.

· Online advertising
· SEO
· SEA
· Google Analytics

Lees meer
De basis van een sterk merk is een sterk concept. Het concept is een onderbouwd ‘plan’ dat intern en extern richting geeft en vertaald wordt in creatieve vormgeving, fotografie en copy (het verhaal) voor online en offline gebruik.

· Conceptontwikkeling
· Huisstijlen
· Copy en design

Lees meer
Branding Friends vindt dat jouw doelgroep bepaalt op welke socialmediakanalen je je het beste kan focussen. Samen kijken we waar jouw doelgroep zich bevindt en ontwikkelen we een praktische strategie afgestemd op je doelen. Als stok achter de deur kunnen we je ondersteunen bij het opstellen van een contentkalender en de creatie van relevant materiaal om de doelgroep te verleiden.

· Strategie
· Contentkalender
· Contentcreatie

Lees meer
Bij influencermarketing zet je invloedrijke mensen op social media in om jouw specifieke doelgroep te bereiken. Influencers hebben een voorbeeldfunctie op social media en maken gespecialiseerde content voor thema’s als mode, reizen, eten, leefstijl of technologie. Deze vloggers en bloggers worden vertrouwd door hun volgers. En als influencers iets aanraden, kopen hun volgers dat sneller dan via traditionele advertenties. Oftewel: promotie via influencers op social media zorgt voor meer bereik en bekendheid.
Lees meer