Maikel Velt

‘’Live, laugh, love.’’ 
– A. C. Tion 

Biografie

Hallo! Mijn naam is Maikel Velt. Mijn geschiedenis beslaat 1991 tot heden. De eerste jaren heb ik met vooral gefocust op cognitieve en sociale vaardigheden. En op het spelen met blokken en ballen. Mijn professionele geschiedenis is begonnen op mijn eerste vakopleiding: grafische vormgeving. Hetzelfde geldt voor mijn tweede vakinhoudelijke diploma: Communicatie.  

In mijn werkzaamheden ben ik van allround steeds meer naar de focus op online gegaan. Reden hiervoor is omdat online alles meetbaar is. Je kunt vele malen efficiënter en effectiever met je tijd, geld en energie omgaan. Omdat je weet wat het resultaat is geweest. 

Met mijn bedrijf Pedio richt ik me daarom op het optimaliseren van marketing en communicatie, met behulp van websites. Door meer bezoekers naar je website te halen en hen om te zetten in meer omzet en resultaat. Dit zorgt weer voor veel inzichten van je websitedata. Een schat aan informatie die je heel goed kunt gebruiken voor de juiste inzet van alle marketing en communicatie van je bedrijf. Wat weer leidt tot nog meer resultaat en omzet. 

Ik richt me zelf voornamelijk op deze analyses en het bepalen van de optimale strategie. En het optimaliseren van websites. Door inzichtelijk te maken waar de meeste kansen liggen en je te helpen bij de uitvoering. Met uitvoering bedoel ik de juiste mix van marketing- en communicatie (middelen en werkzaamheden). Dit sluit heel mooi aan op de rest van de Branding Friends.  

Geschiedenis

Tijdens stages, bijbaantjes tijdens mijn opleidingen en mijn werkervaring na mijn opleidingen heb ik me zo breed mogelijk georiënteerd. Van allround marketeer tot copywriter en van social-mediaspecialist tot marcom-adviseur. Bij grote bedrijven, kleine bedrijven, reclamebureaus en het onderwijs. Veel verschillende bedrijfsvormen en -doelen. Alles om mijn adviseursvaardigheden te versterken. 

Al sinds mijn eerste opleiding ben ik voor mezelf begonnen. En dit heb ik steeds verder uitgebreid. Om bovenstaande ervaring op te doen, ben ik de loondienst blijven doen. Na 15 jaar ervaring in (online) marketing en communicatie, ben ik inmiddels fulltime ondernemer. 

Vaardigheden

Optimalisering marketing en communicatie
Analyses
Optimale strategie
WordPress

Laat ons jou helpen!

bel ons op

0575 756 040

Mail ons op

info@brandingfriends.nl