Goed vindbare websites

Omdat ieder bedrijf uniek is en een eigen verhaal heeft, bouwt Branding Friends websites die meer zijn dan een online visitekaartje. Met de doelgroep voor ogen ontwikkelen wij gebruiksvriendelijke responsive websites en webshops. Passend bij de huisstijl zorgen we voor een juiste mix van vorm, kleur en inhoud die bezoekers overtuigt en aanzet tot actie.

Bij Branding Friends gaan we een stap verder dan vormgeving en techniek. We implementeren de juiste tools (Google Analytics, Google Search Console, Google Tag Manager, de Facebookpixel) die de vindbaarheid verbeteren en campagnes meetbaar effectiever maken. Voor een optimaal resultaat zetten we je website ook fysiek op de kaart met vermeldingen op Google Maps en Google Business.

Branding Friends

Onze teams in Groningen en Deventer bouwen websites en webshops op maat. We combineren vernieuwende vormgeving met gebruiksvriendelijke techniek en zorgen dat je online domein optimaal scoort in zoekmachines.

We werken voor merken die zich, zowel landelijk als regionaal, willen onderscheiden. In ons werk gaan we voor een relatie met een wederzijdse klik, zoals tussen vrienden. Vrienden die elkaar durven zeggen waar het op staat omdat ze maximale resultaat nastreven. Daarom heten we Branding Friends.