Contentcreatie begint met een plan

Voordat je met contentcreatie aan de slag wilt gaan, bepaalt Branding Friends (samen met jou) wat de doelstellingen zijn. Wil je bijvoorbeeld aan je naamsbekendheid werken, je imago versterken of juist meer betrokkenheid genereren. Belangrijke vragen, waar vooraf antwoord op gevonden moet worden. De antwoorden werken we uit in een plan dat past binnen je marketingstrategie.

Het contentplan wordt vervolgens doorvertaald naar een contentkalender. Een praktisch hulpmiddel die zorgt voor een gezonde stok achter de deur zodat content verankerd wordt in de genen van je organisatie en iedereen weet wanneer er wat moet gebeuren.

Branding Friends

Branding Friends ondersteunt opdrachtgevers bij het bepalen van een contentstrategie, werkt deze uit in een plan en begeleidt bij de creatie van tekstuele en visuele content.

In Groningen en Deventer werken we voor merken die zich online en offline willen onderscheiden. Branding Friends gaat voor een echte relatie. Een relatie met een klik, zoals tussen vrienden. Vrienden die voor elkaar klaarstaan. Die elkaar ook (inhoudelijk) durven zeggen waar het op staat omdat ze dezelfde kwaliteit willen. We heten niet voor niets Branding Friends.