Van marketingstrategie tot uitvoering

Branding Friends ontwikkelt een marketingstrategie die intern en extern houvast geeft en zorgt voor focus. Het bepalen van de strategie begint voor ons altijd met een kijkje onder de motorkap. Zo kunnen we bepalen wat er echt nodig is om marketing en communicatie onderscheidend in te zetten. We onderzoeken waar het merk voor staat, wat de kracht is en hoe de concurrentie zich beweegt.

De antwoorden vertalen we vervolgens naar een propositie, een relevante klantbelofte en een langetermijnkoers. Zo hebben we een helder plan inclusief de juiste bouwstenen om jouw merk sterker te positioneren, te communiceren en te verkopen.

Met de doelgroep op het netvlies ondersteunen we onze opdrachtgevers met een compleet aanbod van marketing- en communicatiemiddelen. Online en offline. Welke mix je ook wilt inzetten; wij geloven dat je waarde kunt creëren met een echt verhaal. Een boodschap die de doelgroep raakt en die meerwaarde oplevert. Dit resulteert in creatieve en verrassende, maar vooral ook effectieve oplossingen.

Branding Friends

Branding Friends werkt vanuit Deventer en Groningen dagelijks aan sterke merken. Merken die zich willen onderscheiden op landelijk en regionaal niveau. In ons werk gaan we niet alleen voor zakelijke voordelen. Maar een echte relatie tussen mensen. Een met een klik, zoals tussen vrienden. Vrienden die voor elkaar door het vuur gaan. Die elkaar ook (inhoudelijk) durven zeggen waar het op staat omdat ze kwaliteit willen. We heten niet voor niets Branding Friends.